Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Inget större trick

Jag tycker att bildskärmen är lite liten på min eeepc för att rita. Nu råkar det ju vara så att den är ju bred. Hm. Jag gjorde helt enkelt som så att jag skapade den nya bilden i liggande format och ställde min eeepc på högkant. Ta-da! När bilden var färdig att textas var det bara att rotera 90 grader motsols.

Nu till frågan. Vilken sida av min eeepc 904 HD var neråt och varför?

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

 Den högra sidan av din eeepc var nedåt. För på den vänstra sidan har du alla sladdarna Wink

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

kimjohanssons bild

Hm, DCIN är på höger sida från mitt håll sett. Men från Eeepc'ns håll stämmer det.

tux-svens bild

För mig verkar det klart att det är Arch-BANG du syftar på, men vem är Pingvinen med den ljusa hårlocken??  För det är väl inte nån guldkrona? Shock

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

kyllings bild

Eftersom "kimjohansson" är en duktig komiker tar jag det för vad det är. Jag ser också en ära i att få vara med ibland denne konstnärs alster. Men dock tycker jag inte att just det berörda ämnet är anledningen till den här ärofulla utmärkelsen. Jag är både saklig i nyheten och kommentarer/svar. Så klubbans sammanhang i bilden är en aning gåtfullt. Men baseras det på gamla synder så är jag förmodligen förtjänt att utrustas med en klubba Smile

@tux-sven
 
Sedan är det sannerligen tur att du inte hamnat ibland konstnärens alster. Om så sker lär det bli bli "rena rama kalabaliken i Bender" vad berör Linuxportalen. 

tux-svens bild

@kylling:

Nu var det väl inte DU som skulle ha en smocka av klubban...

Det var väl snarare att namnet på disten var just -BANG!

(Som jag tolkade bilden i alla fall.)   Kalabaliken i Bender??  Jag brukar anses som mycket strukturerad av de som känner mig... Smile

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

hoths bild

Jag har fått en egen bild och är så stolt och glad!

(Nu vet ni var den avataren kom ifrån! Se exempelvis min avatar till höger.)

Kadavros bild av HOTH

----
Linux växer snabbast!

kimjohanssons bild

Då folk börjat fråga om klubban så: Nej, den har inget egentligen med pågående diskussioner att göra. Däremot handlar det att det finns många nishade distar som kör på lättviktsfönsterhanterare och så en annan liten detalj  som val av pakethanteringssystem osv... Ni hajar. Så den här nishdisten sattsade på en spikklubba AKA användarhantering.