Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Lite idéer kan man ju ha iaf.

Startade just CeltX för första gången på 3 år. Orsaken är väl mest att jag börjat gå en dramakurs och fått lite inspiration. Bara för skojs skull tänkte jag omvandla några delar av min gamla serie I <3 Power till någon slags pjäs. Jag hade nästan glömt hur smidigt det var att få ett snyggt formaterat manus med hjälp av CeltX.

Till nästa VK kanske man slipper vänta ett halvår. Har redan en aning om vad jag ska göra. Skissar och ritar analogt igen. Något kan ha att göra med wacompennan men vissa saker tyder på att själva brädan också gett sig. 

I vintras läste jag boken "War of art" som beskrev just problemen med kreativt arbete. Det var lite just det att man måste se det som just arbete och sätta sig ner och kämpa med det.

Så det är lite vad jag gjort och nu börjar det bli något av det. Måste bara fortsätta med och avsluta fler trådar så att det blir resultat också.