Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Förnyar lite

Efter att ha stuvat om och hankat mig fram med lite halvdana datorer i två år så har jag nu äntligen kunnat beställa en ny laptop. Förhoppningsvis kommer den i veckan och då kan jag rapportera mer ingående om den. Jag siktade på något  med geforcegrafik och 8 Gb i internminne. Ett nytt ritbräde hittade också ner i korgen.

Har en del små projekt på gång som kan må bra av att jag har en dräglig maskin och ett lite större ritbräde.

När jag för några veckor sedan funderade på bilder till LP så kom jag mest att tänka på olika låt-parodier. Inte den bra sorten direkt. Mer den sortens skämtteckningar där jag tryckt in GNU osv i texten till en känd låt. Som den jag gjorde för snart ett halvår sedan. "Ping of the road"

Men det kanske är en lagom kreativ utmaning, att göra fyra fem bilder på låtparodi-temat? Kan ju knappast vara sämre än inga bilder alls.

Släng lite dyngfa på detta så ska vi se om något gror.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Jag har länge väntat på ett skämt om "killall -9 cat" eller liknande då man säger att en katt har 9 liv och marskatter kan vara jobbiga.

Men det kanske är lite väl grymt skämt.

kimjohanssons bild

Intressant tanke dock. Smile Jag kanske spånar något om det.