Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Hallonpajsare

 Jo, jag har fått hem en Raspberry PI modell B nu. Den lilla maskinen har fått namnet Embla och är just nu inkopplad på nätverket huvudlös och jag loggar in via ssh och mekar runt...

Funderar på att köpa lite fler SD-minnen och ha ett för var konfiguration jag vill testa, snarare än att ha allt på ett kort. Det finns ju som sagt lite olika projekt man skulle kunna genomföra. Men som sagt. nu är jag också en Hallonpajsare.