Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Podcast/Audio-cast del två.

 Än så länge kan jag egentligen inte kalla det jag syslar med för ren podcast då jag inte har ett rss-flöde osv... Har än så länge lagt upp allt på Soundcloud taggat som podcast. Ni hittar min profil www.soundcloud.com/kadavro innehållandes lite allt möjligt.