Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

"Raspberry PI"-sida på Svenska

 Det finns ju ett antal hemsidor om Raspberry och även på svenska dyker allt mer upp. Låter på föregående mening som om jag hade insikt i saker och ting kanske men jag bara höftar ifrån observationer jag gjort när jag själv intresserat mig för saken... I dag snubblade jag över Raspberry på Svenska som ser helt OK ut.

Kan ju alltid vara något att kolla in!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

benzins bild

 Tack för det tipset Smile