Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ryibos RP4900 mötte Raspberry IP B

 Jag har en nödladdare som kan driva/ladda allt som vanligtvis laddas/drivs via sk USB-laddare. Så igår pluggade jag in den i Embla, som den lilla Raspberryn här hemma heter, för att se hur det gick. Tja, det gick ju. Två timmar räckte laddningen. Det räcker för vissa projekt men om jag vill ha mobil kraft i 4 timmar då? Hm, ska kolla runt lite på vad andra hittat på där.

Man kan ju ha med sig extra-batterier men det blir ju alltid den där stunden av downtime medan bytet sker.