Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

tester tester tester, och ett nytt avsnitt

Just ikväll så lyckades jag testa lite olika konfigurationer på appar och format när jag spelade in avsnittet. På något förvirrat sätt så blev min redigeringsdator problemet istället och en omstart av den senare funkade alla varianterna... Bra att veta för senare bruk. StudioMini till iPhone funkar bra och delar ut ljudet via wi-fi, så man kan hämta filerna med browser... 

Fire Studio på iPhone funkar också bra... Jag tror inte det finns någon riktigt dålig recorder-app... Hittar jag en så säger jag till. Nästa projekt är att testa appar till min Android-telefon.

Grejen med Fire Studio är att den inte verkar underhållas längre. Så därför letar jag alternativ. Beroende på vad som händer framöver så går jag ifrån telefonerna och spelar in med en zoom eller olympus..

Veckans avsnitt av podden? Här:

 https://soundcloud.com/kadavro/kkk-s01e08