Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Äntligen Fredag

Äntligen Fredag!

 

Idag har jag haft en lektion med programmering (PHP), eleverna håller på med slutuppgiften och de flesta höll på med att knåpa ihop ett skript så att en användare kan byta sitt lösenord. Nu sitter man och har Webbdesign och vi håller på med Photoshop. Det vi gör är att skapa loggor, knappar och redigera foton. Det är intressant att se eleverna göra egna saker utifrån de filmer som de har gått efter i början.

 

Men... snart är det HELG! Vädret är kanon, och det verkar hålla i sig, så i kväll blir det till att grilla för att sedan bege sig ut till torpet för resten av helgen. Ute på torpet lever man i stenåldern... ingen el och vattten måste pumpas upp för hand.

 

Over and out

 

/Peter "Kofot"

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jonasbjorks bild

Jobbar du som lärare? Varför diskuterar inte du och jag? Vi kanske kan bolla ideer för de olika kurserna?

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .