Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kalla Sverige

Ska det aldrig bli sommar i det här förbannade landet??? Var ute i förrådet förut och snickra ihop några hyllor. Höll på att frysa ihjäl det sista.

Tänk att få sitta på deck i en äckligt lyxig yaght någonstans i karibien med egen kapten. I knäet skulle det varit en laptop som man skötte med höger hand eftersom att den vänstra var upptagen med MEGASTOR svinkall öl...Fy fan vad gott!!!

Nä, nu får det bli varmt, så kan jag sticka ut med mitt fiskespö och sätta mig på en brygga vid en sjö här i Dalsland och dra gädda med höger hand för den vänstra är kanske upptagen med en liten fesljummen öl...Det är inte fy skam det heller!!!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

tux-svens bild

Du kan alltid sätta dig och fiska på f.d. järnvägsbron vid Ellenösjön/Östersjön...

Wink

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

uffe_nordholms bild

Själv skall jag sätta mig framför dunkurken och glo på MythBusters, med en stor, varm, mjölkchoklad i ena näven och en bit hembakad sockerkaka i den andra.