Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Emacs

Jag tackar återigen alla för ett mycket trevligt "Hack-A-Ton".

Jag kom på att jag en gång i tiden påbörjat en guide i wikin kring emacs Wink Nu lade jag till länken till min presentation samt några fler kommandon

Donerade för övrigt precis 50 spänn till LP. Jämför hur mycket tio sidor i Datormagazin står sig emot en månads linuxportalande. Är LP värdefull för dig också? - Donera

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

lundatoks bild

Det var skönt att någon förde vidare EMACS-evangeliet.

VIM-användarna skruvade lite på sig, insåg dom att dom körde en tokdålig editor tror du? Wink

--
Ubuntu Linux

Kristians bild

Ja, jag hoppas det inspirerade en å annan Smile Roligt att du gillade presentationen!

Jag tog tyvärr inga bilder på hacket, men jag tror och hoppas att de som togs ska komma upp snart.

----------------------------------
where my .emacs is, that's my home

---------------------------------------

 

jonasbjorks bild

En gång i tiden körde jag EMACS, men gick senare över till vi(m). Anledningen var ganska enkel: vi(m) fanns i varenda maskin jag arbetade med. Efter Kristians presentation om vad som går att göra i EMACS börjar jag fundera på om det inte är dags att titta på EMACS igen.

--
SUSE Linux
Jonas Björk - like.no.other

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .