Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

podcastfs i ny version

podcastfs har uppdaterats, dock inte koden i sig utan jag har bara lagt till ett ruggigt fult script som monterar en lista av svenska (program ifrån sveriges radio) och amerikanska (linuxrelaterade) podcasts.

http://www.efd.lth.se/~f03kr/podcastfs2.tar.gz

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

C-versionen är nu färdig, det som saknas är dynamisk tilläggning av nya podcasts. Annars hanterar den hur många podcasts som helst under samma montering och minnesanvändningen för en montering är en femtedel jämfört med pythonversionen (som bara hanterade en podcast per montering)

 

---------------------------------------

 

Kristians bild

Jag provade att registrera mig på sourceforge, men de verkar inte stödja GIT så jag fann istället http://repo.or.cz/ Registreringen var snabbt ordnad och det verkar fungera bra att pusha och hämta via GIT. Varsågoda
git clone git+ssh://mob@repo.or.cz/srv/git/podcastfs.git
http://repo.or.czr har en vision om att fungera lite som wikipedia för mjukvara
i det att de uppmanar användare att skapa en extra branch "mob" till
vilken ALLA har access att skriva till. Jag har gjort detta så folk är
välkomna att bidra Smile

---------------------------------------

 

Kristians bild

Bytte ut mina användingar av GHashTable till GTree, för ett tiotal podcasts med ett tiotal element känns en hash som lite overkill och det minskade minnesanvändingen ifrån 2.7 MB till 1.5 MB Smile

http://repo.or.cz/w/podcastfs.git

---------------------------------------