Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Wikibok-text om GIT

För de som är intresserad av Linus Torwalds skapelse GIT (se youtube för presentation av mannen själv) har jag börjat skriva en artikel på http://sv.wikibooks.org/wiki/GIT

Att jag skriver den på wikibooks beror på att jag hoppas att fler ska se den och därmed kunna lära sig av den. Vill någon skapa en spegling på LP:s wiki eller på någon annan wiki så är det självklart fritt fram