Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kristian: Polenprojektet

Nu är jag och Mickał misiu_mp hemma igen efter ännu en intensiv installationskväll (polter ska också ha credit för sin insats igår). Cirka trettio datorer fick vi installerat Xubuntu samt diverse nytto och nöjeprogram på. På onsdag bär de av till Polen. Vi hoppas och tror att de kommer bli uppskattade och välnyttjade av såväl barnen som personalen på barnhemmen. Tack till alla ni som donerade datorer och som på andra sätt hjälpt till i arbetet och särskilt tack till Alex och Claes som tog tag i projektet och fick det att bli verklighet Smile

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

polters bild

Bra jobbat! Det var synd att jag inte kunde stanna längre, men är man beroende av kollektivtrafiken till en liten håla på landet så är man. Trevligt initiativ av Alex och Claes.

jontes bild

Tja, -vad nu det är värt. Jag var It-chef för ett Svensk(nordiskt mm) byggbolag i Polen 1998-2001. Gissa om jag i uppstarten(fick vara tekniker åxo) hickade inför en Polsk version med Win98..

Trevligt land som sagt å man får fortfarande iakta häst m vagn på vägarna.

 

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink

-> Allt söder om dalälven kallas för skåne Wink

Lasps bild

Återigen ett exempel på hur lätt det är att slänga iväg en negativ kommentar som i sak inte tillför tråden något.

Går det inte att ha en positiv livssyn när man kör Linux?