Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kristian: Anti-kommunism-propaganda

http://www.youtube.com/watch?v=KkXTd9v56LQ

Är det bara jag som tycker att trygghets-snubbens pappersaffish (3:10) ger vissa associationer Wink ?

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

alberts bild

Jo, det är helt klart Disney som gjort filmen. De gjorde en annan berömd propagandafilm också med herr K.Anka Smile

Lite lustigt att dagens samhälle, både här och i USA, börjar likna filmens big ISM allt mer. Även om de kallar det något annat. Jag tänker på övervakning, propaganda, minskad demokrati med mera. Inte bara FRA-lagen utan all övervakning, högt som lågt.