Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kristian: pyvconv

Jag har fixat några buggar och jag har lagt till MP3-ljud som exportmöjlighet. Jag använder det mycket för att kunna lyssna på "google tech talks" i min IPOD. Visserligen skulle jag lika bra kunna konverta till mp4, men det tar dels tid och dels uttrymme på spelarens ynka 4 GB. Sen är ju trots allt talet det väsentliga, inte bilden av en gubbe som står på samma plats i en timme

http://repo.or.cz/w/pyvconv.git

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Ytterligare några buggar fixade. Jag vill gärna ha förslag och "commandlines" för fler exportmöjligheter

 

---------------------------------------