Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Kristian: Gnome-tips

För många ljud/text/bildfiler på skrivbordet? Kanske dags att flytta dem till en ny mapp? Skapa en mapp "textfiler" och tryck CTRL + s, skriv "*.txt" och vipps så är alla textfiler markerade. Klipp ut och klistra in i den nya mappen

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

fredrikperssons bild

Fan... det är ju för lätt... Förvånad

Fast hittar du andra små bra knep kan du ju fortsätta att tipsa om dom.

//Fredrik Persson

 

//Fredrik Persson