Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Name your own price-musik

Jag råkade se "Billie the vision and the dancers" på Malmöfestivalen i förra veckan och jag gillade verkligen deras musik. Efteråt surfade in på deras hemsida och såg att de lägger ut alla sin musik "gratis" på hemsidan. Det är upp till dig som användare att sätta ett pris. Själv satte jag in några hundralappar på deras konto då jag laddat ner och uppskattat alla deras fyra album.

http://www.billiethevision.com/music.php

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

gustavnilssons bild

Hörde billie the vision and the dancers på gatan i malmö för 3-4 år sedan. Jättebra band, köpte deras första skiva då också för en 100-lapp.