Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ecosia är en ny söktjänst som skänker minst 80% till WWF.

Ecosia är en ny söktjänst, http://ecosia.org som ger 80% till WWF. Varje sökning ger dig 1 m2 regnskog. Kontrollera även in tillägget för Firefox. Ecosia är gratis och det kommer de alltid att vara. Alla pengar vi donerar har genererats av vår reklam. Ecosia är en fristående privatägd organisation. Vi är partner med Bing, WWF och Yahoo i vårt arbete med sökmotorn. Ecosia grundades av Christian Kroll (26) och är baserat i Wittenberg (Tyskland). För närvarande är vi cirka femton personer som arbetar för Ecosia. Människorna som är delaktiga kommer från alla delar av världen.

 
Ecosia donerar minst åttio procent av de pengar man tjänar på sina sponsrade länkar, de återstående tjugo procent går till omkostnader.
 
    * Personer som arbetar för Ecosia (PR personal, programmerare, ...)
    * Server och Domains
    * Reklam och partnerskap med andra organisationer
 
Besök vår statistik http://ecosia.org/statistics.php sida, för att få mer detaljerad information om donationer Ecosia redan gjort. Vi kan inte spendera mycket pengar på annonser, eftersom vi skänker de mesta av våra inkomster WWF. Därför behöver vi din hjälp att sprida Ecosia. Besök http://ecosia.org/share.php sidan för att se vad du kan göra för att stödja Ecosia.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Pfy_ILRZhF4&fmt=35
 
Källa: http://ecosia.org/how.php
 
_______________________________________________________________________________________________________________________________
 
Du är antagligen medveten om vilken inverkan och betydelse regnskogen har för vårt klimat och framtid. Just du kan påverka. Alla vill vi skapa en bra framtid för våra barn. Jag förmodar att tanken har funnits i allas medvetande någon gång, "kan jag göra något?". Det kan inte vara enklare, du använder dig av Ecosia.
 
Kylling