Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Jag börjar bli bekväm.

Jag kör nu med LXDE i Pardus 2009.1 Beta, har precis laddat ner dagens uppdateringar på Pardus betan. Allt går bara av farten, det bara fungerar även om det är en beta av Pardus. Minst lilla problem börjar man gnälla, även om det är överkomliga problem. Jag gör en jämförelse med Ubuntu senaste upplaga som Ubuntu kallade stabil och klar för användarna. LXDE miljön i Pardus är både extremt snabb och behaglig att arbeta och umgås med. Det finns en beskrivning på hur du får en LXDE miljö i Pardus här http://sv.pardus-wiki.org/LXDE

Kylling