Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Peppermint OS satsar på molnet.

Ett av alternativet till Google OS är Peppermint OS. Med ett rekord snabbat OS som även passar äldre datorer tar Peppermint OS steget mot molnen. Är detta möjligt? Ja! Kendall Weaver Lead Developer för Peppermint OS fortsätter med sitt arbete med MintLinux men driver också sitt Peppermint OS team. Det är perfekt. Jag har tillgång till fler och fler moln applikationer, nya avtal är under förhandling hela tiden. Jag har också Peppermint OS, Lubuntu, Ubuntu och LinuxMint program förråd. Det funkar utmärkt. Jag använder några av LinuxMint:s egna applikationer utan att de ställer till några svårigheter.  Jag har Peppermint OS, molnet, Lubuntu, Ubuntu och Linux Mint under ett och samma OS. Jag väljer själv och anpassar mitt OS. Det är storheten med Peppermint OS. Valfrihet, molnet, tekniskt snabbt OS och utveckling.

http://peppermintos.com/

/Kylling