Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Alternativen finns, Pinguy OS 11.10 Beta.

Pinguy OS 11.10 är en omtyckt distribution som också bygger på Ubuntu Linux. Pinguy OS är dock inte lika etablerad och känd som Linux Mint. Pinguy OS väljer också att delvis anpassa Gnome 3/Gnome Shell miljön. Jag tycker inte att Pinguy OS 11.10 är sämre än Linux Mint på något vis. Det är ytterligare ett alternativ att undersöka/testa om det just passar dina krav, behov eller förväntningar på ett operativsystem. 

Information: http://blog.pinguyos.com/post/12783879271/pinguy-os-11-10-beta

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Nu har det släppts en Mini-variant av Pinguy 11.10: http://www.webupd8.org/2011/11/pinguy-os-mini-1110-released.html