Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Ett klimat där bara ja-sägare trivs.

"Ett problem som jag har råkat ut för, är att man inte kan påpeka vad som måste förbättras för icke-nörd-användaren utan att riskera att bli utsatt för personangrepp. Hur ska man kunna utvecklas om man mobbar ut de som nämner bristerna och skapar ett klimat där bara ja-sägare trivs?"

Ovan en kommentar hämtad från: http://techworld.idg.se/2.1014/1.425310/det-stora-linuxlyftet?articleRenderMode=listpostings

Jag är benägen att hålla med författaren av kommentaren. Jag känner mig själv skyldig. Men många fler med mig bör känna skuld. Om vi bara taggat ner lite och slutat lägga energi på att tillrättavisa varandra i rent prestigesyfte. Om man tänker lite längre än näsan räcker ser det ganska illa ut för en nyfiken och eventuellt blivande användare av Linux. Summa sumarium så kan jag med distans säga att det inte var värt det. Men låt oss inte fastna i det som varit. Låt oss istället se till det som ligger framför oss.