Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Val av webbläsare

Idag såg jag en bra grej när jag var inne på min bank:

 

Blir du ofta utloggad från Internetkontoret?

Om du använder webbläsaren Microsoft Internet Explorer 8 kan du ha problem med att ofta bli utloggad från Internetkontoret. Detta beror på ett fel i denna webbläsare. Vi beklagar det besvär det här innebär för dig och arbetar tillsammans med Microsoft för att lösa problemet så snart som möjligt. För att lösa problemet just nu kan du installera webbläsaren Mozilla Firefox 3,5.
Ladda ned Mozilla Firefox 3,5 på svenska (nytt fönster)

 

Det är när sådant här uppmärksammas på större platser som alternativ kan komma fram.

Visst är väl det bra?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jnylins bild

Ja, det var trevlig läsning! Smile

danjeels bild

Skadeglädje är den ända sanna glädjen Wink