Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En vit vecka

Nu har jag läst de flesta inlägg på om Jonas B skall vara kvar på LP

Jag ser bara enstaviga inlägg så något är snett.

Men jag bestämmer mig för att ta en Vit Vecka på LP.

Dv s. jag avstår från detta forum, igen!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

leochingkwakes bild

Jahaa... (noterar)

andys bild

Det låter som att du pratar om liv och död..

tomasuus bild

 Missförstå mig inte nu men det verkar som du ser det mesta svart!

Problemen på LP som du beskriver ser jag inte. Det är som vilket småtjafs som helst på vilken lokalförening som helst. Det är åtminstone så jag ser saken. Inget jag fäster mig vid.

Det går att se mycket positivt med LP om man vill. Det går också att koncentrera sig på allt det negativa och bygga berg av småsten att mata trollen med!

 

ein.anderssons bild

 tomasuu märks att du vart borta, vart ovanligt mycket bråk, och raderade inlägg senaste veckan. Så förstår honom fullt ut att han tar en vit vecka från LP. Dock tycker jag det är fel person som gör det.

Denna text får användas enligt CCommons BY-ND 2.5 med undantag från att den inte får kopieras, sändas eller distribueras utan att informera mig