Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Växla skal

Går det, och i så fall hur?
Att skifta från Linux Mint 17.3 XfCe till Cinnamon. Eller kanske annat valfri smak av LinuxMint!

Jag känner mig lite förbryllad och konfundersam om dessa olika val.

Snälla, ge mig lite tips.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

tux-svens bild

Hej Lasp, Smile

Du menar valet vid inloggningen?

Så här tror jag att det är: Det beror nog på vad du har installerat. Om du bara installerat t.ex MATE så kan du nog inte växla till något annat utan att först ha kompletterat installationen med ytterligare en skrivbordsmiljö, t.ex. Cinnamon eller kanske XFCE

/Sven

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

Lasps bild

Tack Tux!
Kunde kanske ana detta.
Jag tror jag tar ner och testkör Cinnamon under en period.
Det har lyckats över förväntan att avstå från mina Win7 och WinX SSD som jag har och skjuter in i min bay. Dvs ersättare till CD/DVD.

Tack för hjälpen.