Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

En annan tillvaro - Jag har hittat tillbaka till glädjen

Det har hänt en del för mig den senaste tiden. Ett annat stort intresse som fyllt min tillvaro genom åren har tagit plats på toppen och låtit ett annat glida ner till en mer undanskymd tillvaro.

Delar av det intresset finns fortfarande kvar, men i en mer privat och tyst tillvaro.

Jag har kommit tillbaka till det som jag älskat mest genom åren. Det som av vissa kallas extremsport, och av andra för actionsport. Jag föredrar den senare benämningen. Jag har tidigare i mitt liv spenderat mycket tid till just actionsport i form av freestyle bmx. Numera så är det mountainbike som gäller, och det är cross-country, freeride och downhill som jag håller på med.

Under några år i början av 2000-talet så drev jag och några andra en ganska framgångsrik actionsporttidning, den var gratis och fanns online. Den drevs med en minimal budget, långt ifrån vad många andra sidor verkar ha. Kul var det i alla fall. Dock så gjorde det flyttande som jag gjorde under ett par år att tidningen lades ner. Och jag kom bort lite från actionsporten.

Shit vad lätt det där att nörda till sig och hamna sittande vid datorn med växande mage och tynande muskler.

Jag håller fortfarande på med datorer och programmering. Men inte lika intensivt. Det mesta av min fokus hamnar på actionsport, när det gäller min fritid. Jag mår i alla fall bättre och jag har roligare nu än jag haft dom senaste åren. Jag kommer fortsätta och försöka bidra till fri programvara, dock bara sådana projekt som jag använder.

Detta är troligen mitt sista riktiga inlägg på en linuxsida. Numera hittar man mig på mountainbike och cykelrelaterade sidor. Där trivs jag bäst, bra gemenskap, bra attityder och genomtrevliga människor. Hoppas det smittar av sig lika intensivt som nördattityden gjort när jag hängt på diverse data och linuxrelaterade sidor.

Ha det gött!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

benzins bild

Tråkigt att du funderar på att lämna lp men kul för dej att ha hittat tillbaka till mtb Smile Önskar dej lycka till iaf!

 

Ha det Bra!

 

Mvh B

leochingkwakes bild

Lämna LP tänker jag väl inte göra, jag kommer bara inte vara aktiv . Tittar in har jag gjort varje dag hittills trots att mitt fokus ligger på annat Smile

Tack detsamma! Smile

extons bild

Mina "actionsporter" är golf och tennis. Dessutom är jag ivrig sportfiskare. Allt har sin tid. "Växande mage och tynande muskler" väljer man själv.

LINUX.EXTON.NET