Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Favorithemsidor

Ok, jag är lite uttråkad. Men det är kul att upptäcka nya hemsidor och kanske nån annan vet nåt man missat. Här är dom hemsidor som jag besöker dagligen:

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

bittins bild

Hotmail,Ovi Mail, Gmail, Facebook, Twitter, Slashdot, Hackernews, Commdore64.se,Safir,Sak,Archlinux.se,Ubuntu-se.org,Macdomain,Linuxmint.se,Suseforum.se är väl endel av sidorna jag kollar dagligen Tongue