Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Saker jag inte klarar mig utan ...

På "den gamla goda tiden" på Linuxportalen så hände det ibland att nån startade en lista om någonting och så fick andra ge sin lista. Detta kunde vara relaterat till programvara eller annat. Tänkte i alla fall göra nåt i den stilen nu och se om nån hoppar på Smile

Saker jag inte klarar mig utan ...

  • Min mountainbike - Inte bara ett transportmedel utan min källa till motion och nöje. Freeride och Downhill är det som gäller. (Jag har förövrigt två, en "hardtail" och en fulldämpad)
  • Min thinkpad - Min bärbara dator som är mitt verktyg för allt produktivt som jag gör, vare sig det handlar om programmering eller skrivande av dokumentation (för att nämna något)
  • Min mobil - Och då tänker jag i första hand på Opera Mini och uppkopplingen via GPRS. Jag skulle inte klara mig utan möjligheten att surfa när som helst och var som helst. Och tack P för att det inte kostar mycket alls.
  • Min MP3-spelare - Full med poddradioavsnitt från bland annat vetenskapsradion så fyller detta min arbetsdag med intressanta ämnen och ger mig mycket att fundera över. Enkelheten som spelaren ger är fantastiskt. Inget idag kan ersätta min mp3-spelare när det gäller ljudfiler.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Saker jag absolut inte klarar mig utan:
1. Mina golfklubbor.
Oj, jag kommer visst inte på något mer...

LINUX.EXTON.NET

fedors bild

1 Mina glasögon

2 Min mp3-mobil

3  MIn bärbara dator