Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Efter-hack-rapport

Jag vill först inleda med att säga:

Stort tack alla som kom!!

Hacket var en succé, får jag säga, vi var fler än vad vi hade vågat drömma om och det värmde i hjärtat när lokalen fylldes av rynkade pannor i skärmarnas sken, rykande kaffekoppar och utrullade TP-kablar.

Ett par saker jag skulle vilja gjort annorlunda var att lägga ut ett kontaktnummer tidigare än när hacket startat och dubbelkolla så att kartan på hitta.se-länken inte pekar på 4A utan 6B som det var tänkt!

Återigen, stort tack till ALLA för en kanonhelg, speciellt alla ni som kom långväga ifrån, Johannes som kom med hela den portabla studion(!!), http://www.monacor.nu som lånade ut två maffiga antenner så att vi fick vår dagliga internetdos och Jonas och Kristian som fångade oss med varsitt bra föredrag.

Glöm inte att det är fika i Malmö onsdagen 29/11 på Cafe Gustaf Adolfs klockan 18:30, som vanligt!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

dholms bild

Vi skall inte glömma att tacka dig Magnus för att du ordnade lokalen, upplät din Internetuppkoppling samt ditt egna föredrag om Inkscape!

Tack än en gång till alla som kom. Hoppas ni väljer att stanna lite längre nästa gång ni som dök upp på lördagen. Smile

--
Don’t take life too seriously, you won’t get out alive.

lundatoks bild

Jag får tacka och bocka!

Det var fantastiskt kul att vi lyckades.

Det blev lite bilder i min kamera som jag tänkte slänga upp i ett galleri Real Soon Now(TM). Jag vet att det är fler som tagit bilder och jag skulle gärna vilja samla alla bilder på ett ställe, så skicka gärna ett PM till mig så kan vi komma överens om hur vi löser uppladdning av bilder.

--
Ubuntu Linux

fredrikperssons bild

Vi kan lägga dem i wikin, under "Hack-a-ton 2005".
----------------------------------------------------
Det som inte går att göra med C++ är inte värt att göra.
Fredrik Persson

 

//Fredrik Persson