Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

E-postklienten Thunderbird och Linux Mint Debian Edition (LMDE)

Jag vill föreslå Mozilla Thunderbird för E-post, den laddar ner alla mejl för Google Gmail. Jag använder Linux Mint Debian 32-bit 201012.

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

frilas bild

Jag kan bara instämma Smile. Har flera imap-konton som jag sköter med Thunderbird.
Jag kör på flera maskiner och det där med e-postadresser kan ju vara lite knepigt att få med sig men med tillägget SyncKolab så har jag alltid med mig senast uppdaterade kontakterna. Den synkar helt enkelt adressboken mot imap-servern. Testa!