Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Fon router

fick ett mail nyss från La fonera, angående deras router. Den har inte varit inkopplad på länge. Väldigt länge, nu vill tydligen "en granne" ha den. Och om jag inte sätter upp den igen kommer de få den.

 

Vad som är roligt i detta fallet var att jag redan gett bort routern till min dåvarande granne. Någon som vet hur man ska lösa det där smidigt? Någon fee som måste betalas?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Jag fick också ett mail från Fonera idag.

Det var nog inget konstigt med det! Hola Lennart står det!

Låt det vara bara. Ingen panik!

snikers bild

Kan informera om att jag fick samma förbannade mail från dom också. Jag har dock flyttat 70mil från den förbannade routern(som förövrigt trasslade hela tiden med allt och fungerade allmänt dåligt) tror till och med jag råkade trampa sönder den när den låg på golvet.

 

Så ifall någon av dom 250 pensionärerna som uppenbarligen visat intresse för den enligt Fonera vill ta över denna helvetessak så är dom mer än välkommna att komma förbi och hämta den host mina föräldrar för att sedan försöka med det omöjliga, dvs att få den att fungera korrekt med bra hastighet och utan att den kopplar från datorerna var 5e minut.

 

-- http://sniker.codebase.nu/