Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

mf: valborg 08

Idag är det minsann valborg. WOHO, tänkte man när man var 15.

Såg en hel del massa studenter när jag anlände i lund som redan börjat. Ölflaken var framme och väldigt många hade klätt ut sig. Pirater, Vikingar, Blommans Massage och Klieri fanns även på stationen. De kommer säkerligen ha det jättekul ute idag. Men jag har valt en annan väg.

Istället för att hänga på gröningen, Helsingborg med en övertänd grill bestående av kommunens byggmaterial, brända korvar, mycket fylla så hade både jag och min flickvän tänkt att gå och käka på en god väns restaurang och äta gott. Varken hon eller jag är särskilt tända på Valborg, och har troligen aldrig varit heller. Även om man varit med nästan varje år och supit satan!

 

Denna valborg blir lugn. Känns rätt skönt faktiskt

Lp

Jonas har fortfarande inte lagt upp Multiping enhanced, tyvärr. Vi får hoppas han gör det nu i dagarna. I övrigt är där inte mycket nytt.

Kim ska specialdesigna alla smileys som finns i tinymce till fina pingviner

Lite boxar skall bort när man läser blogginlägg.

Forumet skall kanske få "Advanced forum"-modulen. Inget bestämt där än dock.

 

Vad skall ni göra ikväll?

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

mernils bild

Jäsiken, jag startade just om datorn, bara för att informera dig om att valborg är i morrn (som jag var helt säker på)

Anyhoo.. så har jag laddat upp med en chipspåse OLWs Cream Cheese och dipp. Det blir väl en fruktansvärt trist valborg.. Jag och en påse chips.. Wink Möjligen skriver jag nåt om första maj paraderna här i Umeå under kvällen. Det brukar vara kring 15 personer i tåget.

Marcuss bild

Ja, det är förvisso sant. Idag är det valborgsmässoafton, men det var alldeles för långt för att jag skulle orka skriva det innan =). nu gav du mig dock en anledning.

 

ojojoj, 15 pers Smile. Är de utklädda?

Lasps bild

En lugn kväll.

Tack för att du frågar, vi firar den annalkande våren vid en brasa på Råå efter det att jag har badat i havet och Lena anlänt med förtäring.

Så det blir lugnt och stilla, skönt och samlat.

jonasbjorks bild

MultiPing-MF-Edition kommer upp idagarna, den genomgår vårt QA-program bara... eller .. jag har inte hunnit med det. Fan gått kurs i Word 2007 idag, viktiga saker!

--

Telling modern Internet users to stop whining is like telling them to stop breathing — it seems unrealistic and inhumane. (P. Lutus)

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .

dikatlons bild

"gått kurs i Word 2007 idag, viktiga saker!"

Word! Tongue

- ARCH LINUX -

hoths bild

Halva stan avspärrad, det är Kortége i Göteborg. Och jag är hemma, med familjen. Vuxenpoäng?

----
Linux växer snabbast!

----
Linux växer snabbast!

Maarkuss bild

Snart är det Quarnevalen i Stockholm Smile.

bittins bild

kom precis hem och tog det lugnt delade lite vin och öl med några vänner bara och tittade på brasan och sen åkte jag hem ska på birdie senare idag med.