Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

mf: i Love KDE

Kde 4.1 RC1 släpptes i dagarna. Och som sann KDE användare. Fy fanken vad bra det är. Allt känns stabilt (iaf openSuSE 11) och då kör jag ändå Unstable respositoriet.

Bigogar en bild på hur mitt skrivbord ser ut just nu. Inget speciellt med det egentligen. Ganska standard KDE Smile

fu gnome

I övrigt då?
Inget speciellt har hänt egentligen. Jobbet flyter på och tar upp ganska mycket tid och ork. Efter arbetsdagen är klar finns där inte så mycket ork kvar till annat. Kodar förstås en liten webshop tillsammans med Jonas som kanske kan bli färdig. Man vet aldrig Glad, fort går det iallafall inte.

Arbetet med LPs funktionalitet har stått stilla länge. Jag hinner inte som det är nu. Lite tråkigt men vad är där att göra.

Någon liten fix då och då hinner vi förstås med. Bland annat så fixade vi radbytena i tinyMCE som inte fungerade så bra med drupal. Det var verkligen pissenkelt gjort och man känner sig lite dum att man inte fått tummarna ur stjärten och gjort det tidigare.

Jag vill verkligen få klart den där betalningsmodulen med SMS / payson så att det fungerar automatiskt (inte automagiskt, som några av er envisas med att säga). Den hade underlättat en del om den blir automatiserad och inbakad direkt i drupal. Får se om jag kan få de gjort under mina fyra dagars semester som väntar om två veckor!

 

Nej, rasten slut. back to work. Vi hörs lp:ers

BilagaStorlek
ilovekde.png1.11 MB

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

jentins bild

Bara för det skall jag testa KDE4.1 på min andre bärbare. Har inte tittat på det sen elvan släpptes. Håller hårt i 3.5.9 :=)

 

 

-------------------------------------

Linux e skitkul

pbs bild

4.1 släpps förresten om tio dagar (29.7.). 3.5.10 lär komma i augusti och 4.2.0 i februari.
 
Själv väntar jag på 4.2:an eftersom Mac OS X-liknande menyn inte blev fårdig för 4.1.

algells bild

Var kan man läsa om den Mac OS X-liknande menyn? Vad heter den menyn?

pbs bild

I KDE3:s Inställningscentral finns det under Skrivbord --> Uppträdande --> Allmänt.
 
Info om KDE4-versionen hittas på KDE:s bugzilla:
http://bugs.kde.org/show_bug.cgi?id=153027