Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

dagens hatobjekt

Fan vad jag irriterar mig på drupals temahantering. Det är bannemig inte så jävla självklart som man vill få det till. Eller så är jag för dum för att över huvudtaget förstå.

Man tror ju att det bara är att skapa en phptemplate och binda den till sitt funktionsanrop men så är det inte... Har krånglat större delen av eftermiddagen med det men inte lyckats lösa det än. Ska kämpa vidare än sväng nu men det känns som om blodsockret för drupal håller på att ta slut för dagen.

Back to Drupal