Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Indoktrinering av små oskyldiga barn....

Jaha.. dags igen......
Den dålige fadern har slagit till igen....
Den 5-årige dottern Anna får se en DVD-film på en bekants dator. Efterår beskriver hon upplevelsen så här :

- Det var bra, men det gick lite långsamt för hon (datorägaren) hade ju Windows.

Vad skall man säga? Är man en stolt fader eller?

 

MM

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

hoths bild

;-) 

För en tid sedan så var i på Frölunda (stadsdel i Göteborg) badhus. Där visade de en svensk film "Allt flyter", eller nåt, som handlade om en kosntsimmarklubb och dess verdermödor. Vid ett tillfälle så avbröt de  filmen för att röja lite i bassängen. När filmen sedan skulle återstartas så hade de gigantiska problem att spela fram till rätt ställe i filmen, där de avbröt. Mestadels hände just inget på skärmen. Det tog säkert en kvart innan de lyckades få igång filmen igen. Ja, det var Windows med en 'komersiellt' DVD-spelarprogram...

----
Linux växer snabbast!