Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Problem med audiokonverter

 Hej Alla!

Audiokonverter är ett finfint program om man vill konvertera mellan olika ljudformat. Det funkar inte helt för mig. Jag kan inte konvertera till AAC. Har nån något tips? Det blir ingen fil. Hur det ser ut ser ni i den bifogade filen. Jag kör Suse 11.2-64.

 

Fridens MM

 

BilagaStorlek
AudioKonvProblem.png66.08 kB