Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Bloggeliblugg

Morsning,

Jag sitter här och funderar på att ... håll i er .... ta en liten snus!

Ve... öhhhhhh

Skall vi kanske börja blogga om linux igen eller?  nja, i min nästa blogg skall jag berätta om en, för mig, ny upptäkt. Det har lite med linux att göra.

En lite teaser.....

 

 

MM

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

frilas bild

Nä, inget om Linux när vi kan diskutera navelludd och döda generaler...

pappaws bild

Kollade min blogg-statistik. Sju bloggar på 4 år och 50 veckor, fyra av dem är linux-relaterade och tre av dem "övrigt". Flest kommentarer fick jag om wiki för Acer One, näst flest när jag skrev om ungdomar efter ett dödsfall på skolan jag jobbade på då.

Linuxportalen är viktig för mig för där hittar jag inspiration, lösningar och likasinnade dvs. personer som gillar Linux, som vil främja utvecklingen av fri programvara och hjälpa nya och gamla användare.

För att de "nya" ska stanna kvar så tror jag att det behövs en blandning av seriositet, skämt, teknik, flamewars och annat som gör forumet levande och inte bara en plats för "Linux-Nördar"

Så fortsätt att pilla navelludd mellan installationerna (âven om jag gärna slipper beskrivningar om mängd och utseende Wink )

/PappaW

Varför är navelludd blått?

tux-svens bild

Så blir det om man har adel i släkten....  Wink

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

Haha måste vara så.

Det var en ny förklaring Smile annars har jag hört om allt från tvättmedel till ämnen i naveln.

fysikers bild

min navelludd är rödgrön...