Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Att bidra - Del 3

Det är ett misstag att exempelvis knyta sin manlighet till grupperingar. Vi ser det gång på gång under fotbollssäsongen där grupperingar drabbar samman. Vi talar om svenskar som slåss med andra svenskar.

Inte nog att det är absolut oacceptabelt. Vid en jämnförelse med favoritlandet USA. Under exempelvis slutspelet till superbowl arrangeras fester, s.k. tailgate parties. Folk samlas, oavsett vilket lag man gillar och har det trevligt. Grillar korv och dricker öl. Något som för övrigt serveras direkt i anslutning på arenan.

Varför har vi fått en sådan här direkt hatkultur mellan supporterna? Jag vet inte.

Att som småbarnsförälder inte kunna ta sina barn till en fotbollsmatch utan att riskera att förlora hörseln när någon idiot slänger ett knallskott??

Ni hör var det barkar. Men i det här kalle anka landet kommer det inte att hända ett enda jävla skit.

Det är dags för oss att ta tillbaka den rena idrotten, som den var förut. Mer om det i nästa högintressanta bloggpost!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

Är det här fortfarande Linuxportalen?

LINUX.EXTON.NET

mernilios bild

Som jurist känner du väl att dina grundvalar svajar betänkligt i i den snårdjungel vi kallar it-lag. Som privatperson är jag beläst på detta område.

Och med det sagt skulle jag  vakta min tunga innan du kritiserar mina bloggar. Det strider både mot de mänskliga rättigheterna och yttrandefrihetsförordningen.

Möjligen ochså mot en advokated som du tydligen inte avlade när du du så högtidligt satte handen på bibeln vid Gotlands högskola.

Däremot det nya begreppet "värdegrund".

Det vore intressant att höra från en jurist hur man ska tolka det?

benzins bild

 Varför skulle det bryta mot yttrandefrihetsförordningen att kritisera din blogg? Du kritiserar själv det svenska samhället ganska rejält.

Förövrigt har jag inget att säga om innehållet i dina bloggar, det är dina åsikter/funderingar som du har rätt till.

 

Mvh B

kimjohanssons bild

Skjut inte mygg med elefantbössa. Du behöver bara hänvisa till att på Linuxportalen är det tillåtet med personliga bloggar.

På linuxportalen.se har du möjlighet att skriva en egen blog. Du kan kritisera, utveckla eller tillföra kunskap till andra medlemmar eller kanske bara skriva av dig i din blog. Sakliga, fyndiga och välskrivna bloginlägg uppskattas av läsarna.

Tramsiga och illa skrivna bloginlägg får motsatt effekt. Vi förbehåller oss rätten att radera inlägg som inte tillför något. Vi accepterar inte inlägg med rasistiskt innehåll eller nedsättande omdömen om kön, ras, religion eller homosexuella. Inte heller svordomar, könsord eller ovårdat språkbruk. Angrepp på enskilda individer accepteras endast om de gäller personens yrkesroll. Även budskap med kommersiell innebörd kan raderas. linuxportalen.se förbehåller sig också rätten att redigera/ändra inlägg som inte följer dessa regler.

Skribenter garanteras anonymitet, men ip-adresser kan lämnas ut vid grova övertramp eller om polis/åklagarmyndighet eller domstol så kräver.

tux-svens bild

OM man nu inte skulle vara intresserad av ett "självutnämnt universal-snille" så finns tyvärr inte blocknings-möjligheten kvar...  Wink

Varför försvann den, eller är det bara jag som inte hittar den?

---

Windows are for houses, Linux is for computers!

 

extons bild

Anfall är bästa försvar (och trött blir man).

LINUX.EXTON.NET