Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Att vara man - Del 1

Att vara man. Vad är det?

Jag trodde väldigt länge att det innebar att vara hård och kylig. Inte visa några känslor. Det är ju det som media framställer de "främsta" männen, typ Charles Bronson, Vim Diesel eller Clint Eastwood.

Att vara man för mig är önskan att vilja ha en bensindriven motorsåg. Den kommer inte att vara i tjänst så värst mycket.. men för riktiga män känner vi att den är en viktig del av vår matrikel.

Riktiga män använder inte keps! Jag kan inte nog poängtera det.

Att fejka sitt intresse för det motsatta könet. Det är lite ljug, men merparten av det jag pratade om med den där tjejen i busskuren handlade om artisten Robyn.

Visst.. jag gillar Robyn.. men att diskutera en halvtimme om hennes karriär var nästan för mycket. Även för mig :-P 

Det föranleder mig till nästa postning.

Äldre män och unga tjejer? 

Jag har inte funderat så mycket på det. Personligen har jag oftast varit den yngre i relationer. Det har väl funkat rätt okej när det skötts diskret, men det kommer en punkt när man blir så illa tvungen att träffa övriga släkten...