Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Att vara man - Del 2

Som del två i min allegori om en mans flykt genom tillvaron kommer vi nu till en störig sak.

TV4:s nyhetsmorgon hade en intervju med en, håll i er! Rättsläkare, tillika författare och fotomodell!

Det som störde mig var avsaknaden av kommentarer på de bilder som presenterades. Programledaren fnissade lite tillsammans med bisittaren.

Poängen är, om hur mycket man kan stoppa i kallingarna? Det såg faktiskt ut som han hade en handbolls-boll i byxan.

Normalt borde jag inte bry mig. Men när jag ser en rättsläkare på tv, fläker ut sig, utan kommentar, med ett antal strumpor istoppade i grenen så stör det mig lite grand!

Som mångårig idrottare har jag sett både det ena och andra.. och den där bullen var direkt fejk! ;-) 

Jag fattar inte heller varför jag bryr mig... :-P Men när en person i läkarkollegiet låter bilder av sitt skrev, där han låter könsorganet påvisa att det är i storlek som ett mindre förkrympet huvud bland head-hunters i amazonas djungler.

Då är vi illa ute, med narsicisstiska läkare.