Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Att blogga så här på söndagseftermidagen, inte mycket har hänt

Urinblåsan känns uppsvälld såsom storleken av en handbolls-boll.

Jag har alltid varit intressearad av i idrott. Även handboll vilket jag var involverad inom. Det man inte inser är hur enormt kraftfullt bollarna åker i väg inom handbollen. Man kan garanterat döda någon. Inom handbollssporten finns det ett outtalat resonemang att inte skjuta i ansiktshöjd, vid straffar. Och jag förstå det mycket väl. En straff i handboll, det är en projektil som kommer emot i 200 kmt/h.

Inget man vill ha i fejan direkt... :-) 

Det är personer från USMC, amerikanska marinkåren som  polismyndigheten i USA helst vill ha. Män ock kvinnor som kan ge och ta order.

Helt i diametralt motsattsförhållande till fjantsverige. Där dialog,samtal, htb-frågor och queer-retorik inom kåren tydligen är det viktigaste för att vara en bra polis.

 

 

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

extons bild

 Jag vill bara tala om att jag hostade alldeles nyss.

LINUX.EXTON.NET

mernilios bild

Som jurist tycker jag du uppför dig illa Exton. Som medlem i svenska advokatsamfundet trodde man mer om dig.

Och din fina titel...

jonasbjorks bild

Registera en blogg på blogg.se eller någon annanstans, här på LP hör inte dina inlägg hemma. Det får vara någon måtta på dumheter från dig.

--
Jag är grundare av och administratör på Linuxportalen. Kontakta mig om du har frågor, funderingar eller synpunkter kring Linuxportalen.se .