Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Varför sköts Mark Duggan?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13431503.ab

Låt mig replikera.

Varför skjuter man inte fler  som attackerar brandmän och ambulanspersonal som rycker ut i Rosengård på anlagda bränder?

Jag låter frågan ligga ute en stund. Endast fem procent av den engelska polisen bär vapen. Detta i motsats till snuten i vårt eget land, där kling och klang närmast bör ses som en millitärstyrka utrustade med hålspetsammunition. Något som är strängt förbjudet enligt krigets lagar.

Det ironiska är att polishögskolan söker folk som är bra på dialog. Poliser som är bra på att tramsa, i stället för att beivra brott.

Jag inser att någon av er kommer att störa sig på detta inlägg.

Sanningen kan vara tuff att svälja ibland!