Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Spänning och adrenalinkickar!

Som den spänningsökare och adrenalinjunkie som jag är så fick denna skylt all min uppmärksamhet. Livsfarlig spänning låter ju hur lockande som helst. Jag har ju haft funderingar på att prova sånt som fallskärmshoppning osv och nu hittade jag ett litet grönt hus som erbjuder farlig spänning här i min hemkommun...

http://www.flickr.com/photos/28300318@N08/2633631090/