Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Snart datorlös?

För nån månad sen la en av mina datorer av helt. Den gick inte att starta. Så jag ställde ner den i källaren. Tänkte inte så mycket på det då den var gammal och jag hade 2 datorer till.

Idag la min "nyaste" dator av. När jag startar den så hör jag fläktarna gå igång men sen händer det inget mer. Den verkar helt stendöd. Datorn är riktigt varm just nu så jag har lite förhoppningar att den skall kunna starta om den får kylas ner lite men det har jag svårt att tro på.

Det känns inte roligt att det är så här då min laptop är köpt 2002 och jag har känt mig lycklig att den tuggat på bra hittills. Men det är den jag trott hela tiden skulle vara nästa dator att bege sig till himlen. Och att min stationära skulle vara den som fanns kvar. Detta då den stationära sällan används...

Skulle laptopen ge sig inom den närmsta tiden så får jag vänja mig vid att vara datorlös ett bra tag framöver. Jag har inte råd att köpa nån det närmsta året Sad

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Lasps bild

Så allvarligt kan det inte vara! Har precis byggt ihop en surfdator till ett Barnbarn 1100:- enligt Datormagazin
Nu la vi på lite så det blev 1Gb ram men annars har den goda prestanda.

mikaeljs bild


tyvärr så e de så illa...~~~ :rs/d/u/l ~~~

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

polters bild

Kolla närmaste sopstation, speciellt i närheten av skolor, universitet, och ställen där du vet att det bor många unga människor. Folk slänger ut vad som helst. Smile

Lasps bild

Grattis då några dagar efter trettiotreårsdagen, men var bor du?
Någon finns väl i närheten där vi kan samla ihop till en bruksdator åt dig.
Jag vet inte vad jag skulle göra utan en (eller två) maskiner.
Vad kan vi på LP göra för dig?

timmys bild

Finns burkar ifrån 1:- på Tradera. Köper ofta däreifrån.

bittins bild

Jag är också datorlös iofs är min dator på lagning och man kan ju låna släktingars och vänners Smile