Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

LazyEEE

Nästa program jag har testat heter LazyEEE och det ser ut att hjälpa till med att installera codecs, program, fixa inställningar m.m. Det lilla testande jag gjort hittills verkar fungera bra. Kommer göra fler tester under dom kommande dagarna.

Samma här, tacksam om fler hjälper till och testar.

Kod finns här:
http://sourceforge.net/projects/lazyeeepc/

Packa upp:
tar xvf lazyeeepc_0.0.5.2.tar.gz

Använda programmet (behövs inte installeras)
cd lazyeeepc-0.0.5.2/
python lazyeeepc.py

Skärmskott bifogade...

BilagaStorlek
lazyeee1.png21.66 kB
lazyeee2.png27.52 kB
lazyeee3.png26.71 kB
lazyeee4.png31.2 kB