Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

TweakEEE i Wikin

Nu har jag lagt upp en första sida för TweakEEE i wikin. Detta dels så att ni som inte har en EeePC kan få en överblick över programmet men också för er som har en EeePC men vill ha lite mer information innan ni installerar programmet.

Tanken är att mer information skall tillkomma på sidan allt eftersom vi som kör programmet lär oss mer.

Antar i alla fall att det kan vara bra att gå in djupare på olika funktioner i programmet för dom som vill ha denna information.

http://wiki.linuxportalen.se/index.php/EeePC/TweakEEE

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Kristians bild

Trevligt att någon redan tänkt samma tanke som vi, men det var ju det rörigaste GUI jag har sett - inte ens KDE-folket skulle få för sig att sätta ihop en sådan gröt och det säger inte lite

 

---------------------------------------

 

jeffs bild

Jag tror det skapades av en Gnome som insåg att EeePCn kör KDE i botten och försökte anpassa sig. Bara Gnomer kan vara sådär far off från allt vad vett och sans heter.

------

mikaeljs bild


EeePCn och Xandros är en riktigt konstig konstruktion när man kollar på den biten. Det finns KDE grejer i botten men samtidigt verkar det mesta vara GTK. Också märkbart är att det saknas många baskomponenter för KDE både i datorn och repo vilket jag upptäckte när jag försökte installera KDE grejer.~~~ *nixBloggen - http://nixblogg.blogg.se ~~~
/////// #EeePC_Sverige @ irc.freenode.net \\\\\\\

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

mikaeljs bild


TweakEEEs gui är förövrigt GTK/Glade~~~ *nixBloggen - http://nixblogg.blogg.se ~~~
/////// #EeePC_Sverige @ irc.freenode.net \\\\\\\

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

benzins bild

Bra guide, men jag saknar hur man installerar programmet. Såg nu att du visade det i en annan post. Kanske det borde vara med i wikin?

/B

mikaeljs bild


När jag skrev "guiden" så såg jag den mest som en presentation av programmet. Skall lägga till info om installation när jag får möjlighet. Smile/////// #EeePC_Sverige @ irc.freenode.net \\\\\\\

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~