Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

BankID

Funkar bankID/Swedbank på skatteverkets hemsida?

Svar nej suck.

Senaste versionen installerad svar JA!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

FoHs bild

Svar Ja (för mig, Swedbank, Ubuntu 9.10 64-bit osv). Har precis kontrollerat mina uppgifter och skickat in deklarationen.

hoths bild

Jag installerade precis detta på min dator. Kollade vad som supportades och där nämndes specifikt enbart Ubuntu. Därför testade jag testade på min openSUSE och där fungerade det inte. Inte helt överaskad ändå. Sedan så testade jag på LinuxMint, som är en Ubuntu variant. Det fungerade smidigt och med en gång! Instruktionerna var tydliga och bra. Skrivna av någon som uppenbart visste vad han pratade om.

Nu har jag till sist BankID på min Linux-dator igen! Det var länge sedan! Jag tycker att det är roligt att Linux faktiskt hör till de supportade OSen på en så här viktig tjänst! Det visar att Linux faktiskt tas på allvar, där ute!

----
Linux växer snabbast!

tufftuffs bild

Det fungerar på min openSUSE x86_64 med BankID på fil.

hoths bild

OK, jag testade bar som hastigast. När det inte fungerade direkt så bytte jag till min Mint dator daär det visade sig fungera omgående. Jag hade ju en dator till därför försökte jag aldrig få det att fungera i Suse.

----
Linux växer snabbast!