Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

Mindlight hyllar 080423

Ja. Idag blir det mig själv jag hyllar.

För jag har ännu inte slagit ner någon över frustrationen som Ubuntus release ger upphov till... JAG VILL HA HARDY HERON NU!

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

annes bild

Ptsss... Smile

Själv kör jag en gammal version av Mandriva som kraschar till höger och vänster så jag har fått tålamod som en ängel, kanske nåt du skulle prova?...