Välkommen till linuxportalen.se!

Linuxportalen.se är Sveriges största och aktivaste webbplats för användare av öppen- och fri programvara.

Du besöker Linuxportalen.se som gäst vilket begränsar din möjlighet att använda webbplatsens alla funktioner. Genom att registera dig som medlem får du inte bara möjlighet att söka bland webbplatsens innehåll, skapa nya och delta i befintliga diskussioner, skapa din egen blogg, kommunicera med andra medlemmar genom privata meddelanden och delta i omröstningar. Du får också tillgång till Veckans Kadavro - en seriestrip unikt skapad för Linuxportalen.se!

Registeringen sker snabbt och är helt kostnadsfri - tveka inte, bli medlem idag!

M: 080819 - Ni med eeePC titta hit.... eh... alla som har 10 minuter över per vecka...titta hit!

Det har visat sig vara ett sjudundrande sug efter eeePC och liknande. Via trådar här på LP har jag beslutat att det borde satsas på en snygg specialsajt för eeePC.

Tanken är att lista de vanligaste problemen folk stöter på och visa enkla lösningar på dessa. När användarna fått blodad tank rekommenderar vi in dem på LP och wikin.

Jag kan tänka mig att samordna resurserna och det behövs resurser.

Ni som har eeePC och är villiga att vara försökskaniner -> Messa mig på LP så jag kan notera ert intresse.

Ni som är villiga att skriva enkla guider -> Messa mig på LP så jag kan notera ert intresse.

Ni som är villiga att korrekturläsa -> Messa mig på... ja ... ni fattar.

Ni som är nybörjare, okunniga och vilsna -> Messa mig, vi behöver er för att få info om vi håller rätt nivå på språket och att saker är förståeliga för folk utan Linuxkunskaper.

 

Alternativ för kommentarvisning

Välj ditt önskade sätt att visa kommentarerna och klicka på "Spara" för att verkställa dina ändringar.

Marcuss bild

Jag håller tummarna för detta projektet. Jag kommer hjälpa till med det administrativa så mycket jag kan!

jentins bild

ja e me. Jag kommer att samla info från de elever som får varsin om några veckor angående vilka problem och funderingar de har. Kan bli ett bra komplement till guider mm, då oftast barn ställer frågor på konstiga vis, men kräver enkla svar Wink

-------------------------------------

Linux e skitkul

mikaeljs bild


Ni som är nybörjare, okunniga och vilsna -> Messa mig, vi behöver er
för att få info om vi håller rätt nivå på språket och att saker är
förståeliga för folk utan Linuxkunskaper.

Det är bra om denna grupp också rapporterar om vad dom har problem med så att vi mer vana användare vet vad vi skall fokusera på. Själv har jag inga småproblem med min EeePC utan det är mer avancerade saker. Med det menar jag att jag vill ändra saker mycket djupare än vad en nybörjare vill göra. Jag har suttit dom senaste dagarna och funderat på vad det är dessa vill veta och har inte direkt kommit på vad det är eller vart jag skall börja. Mina guider om Inställningsfliken och Filhanteraren känns som jag är på rätt väg men idéerna tryter...~~~ *nixBloggen - http://nixblogg.blogg.se ~~~
/////// #EeePC_Sverige @ irc.freenode.net \\\\\\\

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~

 

Charlies bild

Jag korrekturläser gärna lite texter. Stavfelen brukar hitta till mig...

hampies bild

Jag har en eeePC som jag inte riktigt kan använda till fullo så fler guider vore trevligt.

»On ne naît pas femme, on le deviant» - Simone de Beauvoir

»On ne naît pas femme, on le deviant» - Simone de Beauvoir

jeffs bild

Vad är det du inte kan göra? Vad funderar du över? Vad för guider vill du ha?

------

mindlights bild

Precis som Jeff säger: Vi behöver veta VAD som strular / är problem / saknas för att göra en bra faktasida...

---------------------------
Q: What is the difference between Bill Gates and Batman?
A: Batman beat the penguin...

pappaws bild

Vill du ha kommentarer aven om Acer One eller kommer sidan att vara bara EeePC? Jag har strul att svenskt tangentbord i SCIM som finns med i denna Linpus Lite Dist. Dessutom med att visa avi-filer i mediespelaren osv. Questiones kommer senare direkt i forumet.

mikaeljs bild


Alla "netbooks" skall det handla om Smile~~~ *nixBloggen - http://nixblogg.blogg.se ~~~
/////// #EeePC_Sverige @ irc.freenode.net \\\\\\\

  ~~~ Have a goodyear - http://www.youtube.com/watch?v=tO2wb-LarfU ~~~